• Патрони за сметана 50бр

Патрони за сметана 50бр

  • 49.99лв

  • Код на продукта: patron50
  • В наличност

Бърза поръчка: 0887 279 131
Кликнете върху телефона за директно набиране при мобилни устройства
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
при поръчка над 50лв

Тагове: патрони за сметана

Патрони за сметана, перфектният комплимент за всеки стандартен Сифон за сметана !


Сметановите патрони на Raiskigaz.com са направени от 100%  рециклируемо желязо, боядисани са сиви, немогат да се допълват и съдържат минимум 10мл. (около 8 грама) натурално хранително N2O. N2O е безвкусен и безцветен газ, който е използван като подбодител в хранителната индустрия. Повече за N2O: N2O или Азотен Оксид е безвкусен, безцветен, незапалим, бактериостатичен (спира растежа на бактериите)  газ  с лека сладникава миризма. N2O се използва на световно ниво като хранителен тласък най-вече в млечната индустрия.  


Газът N2O има слаб болкоуспокояващ ефект ако бива вдишан концентриаран и в големи количества, както е бил ползван и от доктори в края на 18-ти век. Патроните на Raiskigaz.com съдържат едва 8 грама N2O достатъчни за разбиването на 0.5 л сметана, което го прави напълно безопасен и невъзможно да изпитате някакви странични ефекти. Естествено както с висчки неща така и с N2O може да бъде  злоупотребено!


Raiskigaz.com изрично предупреждава всички свои клиенти да не вдишват N2O защото може да бъде опасен за Вашето здраве. За да добавим 8 грама от N2O в такъв малък железен контейнер използваме много високо налягане ( около 60 бара / 900 psi). Това не е проблем за нашите висококачествени  метални патрони (които  могат да издържат на 8 пъти по високо налягане ), но за Ваша безопасност препоръчваме  да не излагате патроните на температура по-висока от 50°C / 122°F. Поради същите причини Ви препоръчваме и да избягвате дълготрайно механично- , химическо- или радационно въздействие върху патроните, когато са под налягане.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър